.et_pb_slider_container_inner { padding:0; }

In ultimii ani, in Romania, indeosebi in capitala, s-a observat o crestere semnificativa a cererilor pentru traduceri legalizate. In prezent, domeniul traducerilor se afla pe o panta ascendenta, contribuind semnificativ la economia tarii.

Dupa cum era de asteptat, odata cu cresterea cererilor pentru astfel de servicii, a crescut si oferta pentru servicii de traduceri si interpretariat (traduceri orale).

In momentul infiintarii companiei noastre de traduceri, am decis sa oferim, pe langa serviciile de traduceri legalizate in sector 1 si serviciul de curierat gratuit pentru preluarea/predarea comenzilor in toate sectoarele capitalei.

Prospectand piata traducerilor din Bucuresti, se observa faptul ca in sector 1, birourile de traduceri autorizate se concentreaza in zona Piata Romana.

Acest lucru se datoreaza, pe de o parte, faptului ca aceasta zona este foarte populata si pe de alta parte, faptului ca aceasta zona adaposteste foarte multe institutii ce au nevoie de astfel de servicii (Academia de Stiinte Economice, Institutul Goethe, Directia Generala de Pasapoarte, Directia de Imigrari, diferite ambasade).

Totusi, sector 1 cuprinde si alte zone cu potential precum Gara de Nord, Bucurestii Noi, Aviatiei, Baneasa.

Fiind foarte putine birouri de traduceri in aceste zone, compania noastra ofera servicii de traduceri legalizate in sector 1, cu deplasare gratuita la sediul/domiciliul clientului sau intr-un punct stabilit cu acesta pentru preluarea/predarea comenzii in zonele mentionate si nu numai.

De exemplu, zona Bucurestii Noi din sectorul 1 ofera din ce in ce mai multi clienti ce solicita servicii de traduceri legalizate. Acest fapt se datoreaza dezvoltarii acestei zone in ultimii ani si infiintarii a tot mai multe companii cu capital strain. Deseori, aceste companii (persoane juridice) au nevoie de traduceri autorizate pentru acte de firma (acte de infiintare, acte de la Registrul Comertului), pentru actele angajatilor, pentru diferite contracte, bilanturi contabile etc.

De asemenea, cererile pentru traduceri autorizate in sector 1, vin si din partea cetatenilor  straini ce frecventeaza sau sunt cazati in zone apropiate aeroportului (Baneasa, Aviatiei, Pajura). De cele mai multe ori, acestia au nevoie de traduceri autorizate pentru acte personale, pentru acte de firma sau de interpretariat in cadrul unor servicii notariale, in cadrul unor conferinte, evenimente etc.

Compania noastra de traduceri va ofera servicii de traduceri legalizate in sector 1 in si din majoritatea limbilor straine si pentru diverse domenii: literar, financiar, tehnic, medical.

 

Call Now Button
× Live WhatsApp