.et_pb_slider_container_inner { padding:0; }

Domeniul traducerilor legalizate este un domeniu aflat intr-o continua ascendenta pe piata din Romania, indeosebi pe piata bucuresteana. Acest lucru se datoreaza faptului ca:

  • Tot mai multi romani pleaca sa lucreze/sa studieze in strainatate
  • Tot mai multi investitori straini sosesc in tara noastra
  • Tot mai multi romani importa masini din strainatate
  • Tot mai multi pacienti romani ales sa se trateze in strainatate si lista poate continua.

Intr-o astfel de situatie, este necesara existenta unor birouri de traduceri legalizate care sa asigure traduceri legalizate in sector 2 in si din majoritatea limbilor straine, in domenii diverse, la un pret accesibil si intr-un timp cat mai scurt.

Plecand de la aceasta idee, compania noastra ofera servicii de traduceri autorizate in si din majoritatea limbilor straine, in domenii multiple: literar, financiar, medical, tehnic in toate sectoarele capitalei.

Astfel, in sector 2 al capitalei va punem la dispozitie servicii de traduceri legalizate si curierat gratuit pentru preluarea/predarea comenzii printr-un reprezentant al firmei.

Desi exista destule birouri de traduceri legalizate in sector 2, acestea sunt concentrate in zonele Calea Mosilor, Obor, Piata Muncii, Piata Iancului. Exista foarte putine birouri de traduceri legalizate in alte zone din sector 2, precum Stefan cel Mare, Pipera, Colentina, Fundeni.

Fiind zone cu potential, compania noastra de traduceri va ofera, pe langa serviciile de traduceri autorizate si serviciul de curierat gratuit pentru preluarea documentelor de tradus/predarea documentelor traduse in sector 2, in zonele mentionate, dar si in alte zone neenumerate mai sus.

De ce sunt acestea zone cu potential?

In primul rand, in zonele Stefan cel Mare si Pipera au sediul destul de multe companii mari, in aceste zone gasiindu-se si diverse institutii ale statului. Aceste companii si institutii solicita, in general, traduceri autorizate pentru acte juridice, financiar-bancare, comerciale, tehnice.

La fel, cereri pentru traduceri legalizate vin din partea companiilor mari cu capital strain sau mixt ce isi au sediul in zona Colentina (de exemplu Dedeman, Kaufland etc.).

Nu in ultimul rand, desi zona Fundeni din sector 2 nu este o zona foarte populata, aici se gasesc doua dintre cele mai mari institutii medicale din tara: Spitalul Fundeni si Institutul Oncologic, implicit crescand cererea pentru traduceri medicale pentru pacienti ce pleaca sa se trateze in strainatate/revin in tara dupa efectuarea unui tratament in strainatate si cererea pentru traduceri acte personale/de studii ale personalului medical din aceste spitale ce aplica pentru obtinerea unui post peste hotare.

In general, pentru pacientii ce au de tradus acte medicale si pentru personalul medical, care de cele mai multe ori este supraaglomerat, optiunea de preluare si predare gratuita a documentelor ce urmeaza a fi traduse/a traducerilor de la/la domiciliu, sediu, loc de munca, pare cea mai buna alegere.

Asadar, daca aveti de nevoie de traduceri legalizate in orice zona din sector 2, va asteptam comenzile telefonic sau pe e-mail.

 

 

Call Now Button
× Live WhatsApp