.et_pb_slider_container_inner { padding:0; }

Biroul nostru de traduceri ofera servicii de traduceri legalizate in sector 4 si de asemenea, servicii de curierat gratuit pentru preluarea si predarea comenzilor in aceasta zona.

In ce situatii sunt necesare serviciile de traduceri autorizate?

Traduceri autorizate sau traduceri legalizate se solicita pentru acte de studii, acte pentru angajare, acte personale, acte juridice, tehnice, medicale, financiar-bancare, acte auto.

Cum sectorul 4 este un sector destul de populat (incluzand si zonele din jurul acestuia precum orasul Popesti Leordeni), existenta a cat mai multe birouri de traduceri legalizate in acest sector, care sa ofere servicii de calitate, in scurt timp si la preturi accesibile s-ar dovedi foarte utila. Intr-adevar, in sectorul 4 sunt cateva birouri de traduceri legalizate, insa majoritatea sunt concentrate in zona Piata Sudului. Dar, sectorul 4 cuprinde si alte zone precum Tineretului, Piata Resita, Aparatorii Patriei, mai nou dezvoltatele zone Dimitrie Leonida si IMGB si localitatile din jur, de exemplu Popesti Leordeni, comuna Berceni.

Poate nu este intotdeauna usor sa se ajunga din una dintre zonele mentionate la un birou de traduceri din zona Piata Sudului (trafic aglomerat, timp sau disponibilitate redusa).

De aceea, compania noastra va ofera curierat gratuit printr-un reprezentant al firmei in sector 4, in zonele mai sus mentionate (desi nu detinem un sediu in sectorul 4, deplasarea este facila datorita bunei infrastructuri din acest sector, in special retelei de metrou).

Astfel, avem foarte multi clienti din sectorul 4 ce apeleaza la biroul nostru pentru traduceri autorizate ale actelor de studii, actelor pentru angajare in strainatate, actelor necesare in vederea obtinerii cetateniei/rezidentei intr-un alt stat etc.

Totodata, din sectorul 4 avem si foarte multi clienti ce apeleaza la serviciile noastre pentru traduceri autorizate ale actelor auto (acest lucru se poate datora si faptului ca in sectorul 4 se afla Autovit, cel mai mare targ auto din tara).

Asadar, va punem la dispozitie traduceri autorizate in/din majoritatea limbilor straine si din diverse domenii: literar, financiar-bancar, juridic, tehnic, medical in Bucuresti sector 4.

 

Call Now Button
× Live WhatsApp