.et_pb_slider_container_inner { padding:0; }

Compania noastra ofera servicii de traduceri legalizate in sector 5 atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Domeniile si situatiile care determina nevoia de traduceri legalizate sunt desigur diferite si vom prezenta in continuare unele dintre acestea.

Pentru persoane juridice vor fi necesare traduceri autorizate ale actelor privind autorizatii de functionare, autorizatii de scoatere pe piata a unor produse, acte contabile, etc. De asemenea, daca firma colaboreaza sau depinde de o companie-mama din strainatate, actele in limba romana privitoare la activitatea firmei vor trebui traduse in limba oficiala din tara respectiva.

In functie de specificul companiei, acestea vor solicita uneori si traduceri orale, adica interpretariat autorizat (efectuat ca si in cazul traducerilor scrise, de catre un traducator ce a obtinut stampila de la Ministerul Justitiei) la intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, workshopuri sau chiar la incheierea unor contracte prin reprezentantul firmei, in fata unui notar public din Romania. Se solicita prezenta interpretului daca una dintre parti este reprezentata de un cetatean strain ce nu cunoaste limba romana.

In cazul persoanelor fizice, domeniile sunt mai multe, mai variate, pentru ca in primul rand aproape in toate cazurile sunt necesare traducerile  actelor personale (certificat de nastere, cazier, diplome). Apoi, daca motivul plecarii in strainatate este unul medical, vor trebui traduse bineinteles fisele medicale privind starea persoanei, eventualele interventii chirurgicale, tratamente prescrise, etc.

Nu in ultimul rand, persoanele fizice vor avea nevoie de traduceri legalizate atunci cand sunt parte intr-un proces cu elemente de extraneitate (persoane din strainatate implicate in proces, fapte savarsite in alta tara s.a.) sau cand achizitioneaza anumite bunuri ori cand prin natura serviciului sau studiilor scriu lucrari de specialitate pe care vor sa le aiba, de pilda si intr-o limba de circulatie.

Exemplificarea nu este exhaustiva insa acestea sunt cele mai intalnite cereri in domeniu pe care le primim la biroul nostru.

Compania noastra ofera serviciul de curierat gratuit printr-un reprezentant al firmei in sectorul 5 pentru preluarea si predarea comenzii.

Asadar, pentru comenzi de traduceri legalizate in sectorul 5 in toate limbile si domeniile, asteptam telefonul sau e-mailul dvs.

Call Now Button
× Live WhatsApp