.et_pb_slider_container_inner { padding:0; }

Brasov este un oras din Transilvania, municipiu de resedinta al judetului Brasov. Este format din doua localitati componente: Brasov resedinta si Poiana Brasov. Ca numar de locuitori, este unul dintre cele mai mari orase din tara, iar majoritatea populatiei este formata din germani si anume 40.8% si mai apoi imediat romani, 40%. Acest lucru, pe langa faptul ca Brasov permite dezvoltarea multor activitati culturale si sportive, duce la necesitatea unui mijloc de comunicare cat mai eficient intre vorbitorii de limba germana si vorbitorii de limba romana, atunci cand este vorba de situatii oficiale.

De asemenea, desi majoritatea locuitorilor cunosc limba germana, nu foarte multi au dreptul de a traduce documente, drept conferit prin stampila de la Ministerul Justitiei. Pentru ca nu multa lume cunoaste importanta unei traduceri autorizate in Brasov, (dar si in celelalte orase), sunt tentati sa creada ca e suficienta cunoasterea limbii germane, care predomina in zona, de catre ei insisi. Dar actele oficiale solicitate in Romania traduse din limba germana sau din alte limbi ori solicitate in Germania sau in alte tari, traduse din limba romana, au nevoie de autorizare, adica de stampila mentionata mai sus, insotita de semnatura traducatorului. Doar asa vor putea fi si legalizate aceste traduceri, lucru necesar de foarte multe ori pentru recunoasterea documentelor.

Faptul ca in Poiana Brasov se organizeaza sporturi de iarna si ca Brasov (orasul si imprejurimile acestuia) este loc preferat pentru organizarea diverselor festivale si evenimente, duce la un blocaj in ceea ce priveste pregatirea actelor in vederea autorizatiei si desfasurarii evenimentului respectiv. Asta pentru ca multe dintre aceste acte sunt in alta limba, dar sunt necesare in limba romana sau trebuiesc traduse din limba noastra intr-o alta limba, iar firme care se ocupa cu astfel de servicii in Brasov pot fi cu usurinta numarate pe degete, ceea ce nu este suficient.

Un serviciu de traduceri autorizate in Brasov, dar care sa aiba disponibila si optiunea preluarii si predarii comenzii prin curierat de catre traducatori din alte orase, ar duce la o mai buna si facila organizare a acestor evenimente sportive si culturale. Acestea sunt piese cheie pentru turismul dezvoltat din zona, iar turismul dezvoltat are un rol la randul lui in dezvoltarea economiei, care permite pastrarea si ridicarea acestor atractii din Brasov.

Daca vrei si tu sa faci parte din acest “cerc” al dezvoltarii orasului tau, serviciul de traduceri autorizate cu predarea prin curierat in orasul Brasov, apartinand echipei noastre, iti sta la dispozitie.

Call Now Button
× Live WhatsApp