Potrivit unor studii efectuate de revista Capital, orasul Cluj-Napoca este cel mai scump oras din Romania. In economia acestui municipiu domina industria prelucratoare. Reprezentative la nivel local sunt sectorul serviciilor financiare si cel IT. Cei mai multi investitori straini in Cluj-Napoca sunt, in aceasta ordine, Ungaria, Luxemburg, Italia si Statele Unite. Din acest motiv si sistemul financiar-bancar este dezvoltat, de exemplu numarul de unitati ale Bancii Transilvania este pe locul 4 pe tara, iar in anul 2005 nivelul investitiilor straine in Cluj-Napoca se ridica la peste 450 de milioane de dolari americani. In plus, orasul  Cluj-Napoca gazduieste Universitatea Babes Bolyai, cea mai mare din Romania.

Paradoxal totusi, nu toate serviciile sunt ramificate si dezvoltate. Serviciile de curierat, traduceri si  altele, care sunt foarte cautate, sunt putine, iar din experienta pe care o avem datorita companiei noastre de traduceri in acest domeniu, preturile de acolo sunt exagerat de ridicate, comparativ de exemplu cu cele din capitala. Pentru orasul Cluj-Napoca serviciul de traduceri autorizate prin curierat ar fi o solutie ideala, intrucat comenzile din acea zona sunt multe, variate si uneori destul de mari pentru a merita costul transportului.

Cum spuneam, Ungaria este principalul investitor, dupa cum era de asteptat datorita specificului zonei. Acest lucru duce la nevoia traducerii documentelor de tot felul – corect. Aceste servicii sunt rare si scumpe in Cluj-Napoca – corect. Insa pentru ca este nevoie, clientii vor plati oricat si vor astepta oricat neavand de ales – gresit. Pentru ca cei de la compania noastra avem alta cale pentru persoanele fizice si juridice din Cluj-Napoca care au nevoie de traducerea documentelor (care sa poarte stampila si semnatura unui traducator autorizat, pentru ca altfel bineinteles multa lume cunoaste in Cluj-Napoca limba maghiara si lucrurile ar fi mult mai simple). Serviciul traduceri autorizate cu predarea prin curierat in Cluj-Napoca acopera orice fel de comenzi, timpul de livrare este acelasi, iar pretul mult mai mic, chiar si cu taxa de curier inclusa.

Vorbeam de cea mai mare universitate din Romania cand ne refeream la nivelul de dezvoltare al acestui municipiu. Acest lucru implica multe burse, oferte de studii si chiar de lucru pentru studenti si proaspeti absolventi. Cum de obicei acestia nu isi permit cheltuieli mari, serviciul de traduceri  autorizate prin curierat Cluj-Napoca ar fi si pentru ei cea mai buna solutie, daca au nevoie de traduceri profesionale pe oricare limba straina.

Daca vedeti si voi, ca si noi, beneficiul imens al acestui tip de serviciu, va asteptam nerabdatori comenzile.

Call Now Button
× Live WhatsApp