.et_pb_slider_container_inner { padding:0; }

Orasul Constanta este situat in partea de S-E a Romaniei, in judetul cu acelasi nume, fiind unul dintre cele mai vechi orase atestate de pe teritoriul tarii noastre (prima atestare dateaza din anul 657 i.Hr.). Este un oras-port, in Constanta aflandu-se cel mai mare port din bazinul Marii Negre, pe locul 4 in Europa. Din totalul de 283.872 locuitori ai orasului (in 2011), 83.11 sunt romani, 5% turci si tatari iar pentru 10% din populatie, apartenenta etnica nu este cunoscuta.

Aceste date sunt cele oficiale, insa din punctul nostru de vedere, atat inainte cat si in ultimii 5 ani care s-au scurs de la recensamantul respectiv, existau si exista probabil mult mai multe persoane de alta origine, majoritatea dintre ei detinand afaceri pe litoral. Desi majoritatea cunosc limba romana, daca ajungi sa te plimbi in anumite zone de pe litoral, vei auzi des vorbindu-se limba turca.

Am avut cateva cazuri la firma noastra de traduceri in care persoane din Constanta veneau in capitala pentru a-si traduce diverse acte (personale, de afaceri, pentru diferite procese), printre alte treburi, intrucat in acea zona este greu de obtinut acest gen de servicii de traducere scrisa.

Din acest motiv, ne-am gandit sa venim in intampinarea acestor client cu o urmatoarea solutie: oferim servicii de traduceri autorizate prin curierat pentru orasul Constanta. Nu este un concept 100% nou, insa exista foarte putine optiuni de curierat pentru domeniul acesta. Nu lasam la o parte romanii din Constanta care au nevoie de serviciile noastre. Nu neglijam faptul ca un oras- port implica intotdeauna legaturi mai intense cu alte tari, mai ales in domeniul comertului. Efectuam traduceri autorizate livrate prin curier pe majoritatea limbilor.

Insa o subdiviziune a acestui proiect sa spunem asa, se numeste traduceri in si din limba turca livrate prin curier pentru orasul Constanta. Este un concept care va fi foarte folositor acelor persoane care vor sa se bucure de servicii profesionale, de calitate, in domeniul traducerilor scrise pe aceasta limba.

Va asteptam cu drag comenzile!

 

Call Now Button
× Live WhatsApp